изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:00 EET
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВОДИ ДЕЛЕГАЦИЯ В КОНСТАНЦА    
НовиниБългарска делегация от 17 души, ръководена от областния управител на Добрич Динчер Хаджиев, ще посети румънския окръг Констанца, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

В делегацията са включени още Михаил Стоев /зам.-областен управител/, кметовете Детелина Николова /Добрич/, Петко Петков /Добричка/, Димитър Михайлов /Г.Тошево/, Елка Димова /Шабла/, Злати Киров /Крушари/, зам.-кметът на Балчик Живко Неделчев, Юлия Дрекова /председател на читалищното настоятелство при НЧ "Й.Йовков"/ и др.
Целта на посещението е представяне на проектни предложения за засилване на трансграничното сътрудничество между България и Румъния  за създаване на общ Еврорегион. Българската делегация ще се срещне с областния управител на окръг Констанца Дануц Кулецу, с председателя на Областния съвет на Констанца Никушор Константинеску, с кметовете на Негру вода, Кумпана, Корбу, Истрия, Сачеле, Михай Витязу и др.
По време на посещението ще бъдат подписани споразумения за побратимяване между Баняса и Крушари, Басараб и Шабла, Наводари и Каварна. Ще има и дискусии.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВОДИ ДЕЛЕГАЦИЯ В КОНСТАНЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди