изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:21 EEST
ИЗНОС НА ДЕЦА В ТУРЦИЯ    
ЛюбопитноДесетина групи, съставени предимно от деца от Добрич и региона на възраст между 10 и 17 години, придружавани не повече от двама-трима възрастни, организирала и изпратила в Турция 37-годишната Сафие Османова от село Бистрец, Крушарска община., научи НДТ от осведомени източници.

 Според тях, тя работела в комбина с небезизвестния Ангел Маджаров... По думите на нашите източници, във всички райони на страната, където имало компактно турско население, действали такива хора "за износ" на деца.
ЖОРЖ ГАНЧЕВ СЕ ЗАПОЗНА С ПРОБЛЕМИТЕ НА ДОБРИЧ
Вчера лидерът на БББ - Жорж Ганчев, заедно с останалите членове на ръководството на Бизнесблока имаха поредица от срещи в Добрички регион. По думите на г-н Ганчев, от посетените 34 града, само в Русе се появило съобщение за визитата му, така че топлият прием, който му  оказаха в добричко беше повод да каже: "Тука се чувствам у дома си". Той бе възхитен от срещата в с. Карапелит, където имало, по негови думи, 2000 души.
НДТ - 10 май 1996 г.
 


Сходни връзки

ИЗНОС НА ДЕЦА В ТУРЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди