изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:49 EET
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРЕДСКАЗА КОЛАПС    
ЛюбопитноВ петъчния следобед със специален полет на ТУ-134 в добричката авиобаза кацна президентът на републиката и върховен главнокомандващ  - Ж. Желев.

По височайшо нареждане, от другата страна на бариерата останаха всички местни журналисти. Предимство бе дадено единствено на колегите от националната телевизия и БТА. От какво ли се е опасяват държавният ни глава - от питанията на тукашните медии или от отразяване на "неудобни" въпроси, отправяни му при срещата с офицерския състав?... От присъствали на срещата разбрахме, че се е говорило по проблеми, свързани с авиацията и състоянието на авиационната техника... Страната е пред колапс и нещата могат да излязат извън контрол. Това заяви президентът Желев на срещата си с добрички бизнесмени.

СВИНЕКОМПЛЕКС "КОЗЛОДУЙЦИ" - В ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА
След като НДТ вече 3 години пише за бакиите около свинекомплекса в Козлодуйци и неговия управител Петър Драгнев, най-после добричките депутати заговориха по темата... Гинчо Павлов заяви, че за всички мистерии около свинекомплекс "Козлодуйци" той ще търси отговор от земеделския министър Шиваров, документите ще бъдат изпратени и в Главна прокуратура.
НДТ - 11 май 1996 г.

 


Сходни връзки

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРЕДСКАЗА КОЛАПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди