изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:39 EEST
Турски инвеститор заклан с ножица в Долна баня    
Новини

Тялото на турския бизнесмен Явус Капоноглу бе открито днес в Долна баня. Самоличността на жертвата бе официално потвърдена от МВР.



Все още не е установено кога точно е извършено престъплението. Мъжът е бил убит по особено жесток начин - с ножица в гърлото, а ръцете му са били овързани с тиксо.

Убитият турски е бил собственик на почивната станция "Галатея 2002", в която е намерен убит, разказа една от работещите в станцията, цитирана от БТА.

Капоноглу е купил станцията преди повече от 3 години, разказаха съседи. Никога не се е конфронтирал с никого и всички в Долна баня са го познавали като добър човек, с никого не е имал проблеми.

От няколко месеца Явус Капоноглу е живеел в почивната станция, която преди това е била собственост на профсъюзите.

За намирането на евентуални следи в района полицаите са довели специално обучени кучета. До постройката, в която е живеел турският бизнесмен, има спрян джип "Тойота", който най-вероятно е бил негова собственост.

Убитият е собственик и на хотел "Преслав" в "Златни пясъци", съобщи БТА. Освен това, през 2004 година той регистрира фирмата "Аслъхан" ЕООД, която е с предмет на дейност "търговия на дребно". Той е едноличен собственик в нея.

Заедно със съпругата си Искра Генкова-Капаноглу двамата са регистрирали и фирмата "Демур" ООД, в която имат по 50 на сто участие.

За първи път в съдебните регистри турският бизнесмен е вписан във фирмата Г.М. ЕООД, управител на която е Искра Генкова.

Първоначалната информация, че убитият е бил собственик на голфигрището в Долна баня, бе категорично отречена.

Убитият днес турски бизнесмен Явуз Капаноглу не е и не е бил акционер, подизпълнител, или лице, свързано под каквато и да е форма с "Голф Клуб Ибър" АД, обявиха в съобщение от голф клуба.

Уточнява се, че акционери в "Голф Клуб Ибър" АД са община Долна Баня и "Лазаров Недев" АД. Всяка друга информация е невярна, допълниха оттам.

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Турски инвеститор заклан с ножица в Долна баня | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди