изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:09 EEST
РАЗНООБРАЗНИ ПРОЯВИ НА 24 МАЙ В ТЕРВЕЛ    
ОбразованиеРазнообразни прояви включва афишът на община Тервел за отбелязването на Деня на славянската писменост и българската просвета и култура, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

Празненствата започват на 17 май, когато във фоайето на сградата на общинската администрация ще бъде открита изложба от колажи на Школата по приложни дейности към общински детски комплекс "Малкият принц". Ще бъдат наградени и възпитаници на школата, изявили се през учебната година. На 23 май ще бъде официалното изпращане на абитуриенти випуск 2006 г. на професионалната гимназия по техника и облекло "Дочо Михайлов" и на СОУ "Йордан Йовков". На специални тържества в двете учебна заведения кметът на Тервел Живко Георгиев ще връчи грамоти и предметни награди, осигурени от общината, на пълните отличници и на учениците, изявили се през годините в олимпиади, конкурси и други прояви. На 24 май в центъра на Тервел - пред сградата на общината, ще се проведе общоградско тържество. Присъстващите ще бъдат поздравени от кмета Живко Георгиев. В празника ще се изявят детски групи от общината.
Във връзка с отбелязването на 24 май ще има и празнична украса в града. В центъра на Тервел ще бъдат поставени флагове транспаранти, свързани с празника.
НДТ

 


Сходни връзки

РАЗНООБРАЗНИ ПРОЯВИ НА 24 МАЙ В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди