изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:22 EEST
В БОЛНИЦАТА СПРЯХА ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ    
ЛюбопитноОт вчера в добричката болница са спрени плановите операции, разбрахме от местен хирург.

 Ръководството е взело това решение още в края на миналата седмица и в петък на оперативка е уведомило завеждащите отделения. Като основна причина е била посочена валутната криза, която водела до затруднения при снабдяването с медикаменти.
ЦЕНИТЕ НА СУРОВИНИТЕ КРАЧАТ ДВА ПЪТИ ПО-ШИРОКО ОТ ДОЛАРА
Как се отразява скокът на долара на производствената програма на предприятията - този въпрос НДТ зададе на управителя на фирма "Родина 91" Христо Димов. Причината да изберем точна тази фирма беше, че тя, въпреки многото трудности, успя да намери достатъчно поръчки, които да изпълнява в срок и така, без да разчита на кредити и оборотни средства, да си осигурява средства за суровини и материали. Заварихме управителя й с куп грижи. Цените на материалите постоянно се увеличават, оплака се той, и изпълнението на поръчките изостава, тъй като не разполагаме с достатъчно финансови средства за закупуването им. Дори работници принудително били пращани у дома, поради липса на материали за производство.

 


Сходни връзки

В БОЛНИЦАТА СПРЯХА ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В БОЛНИЦАТА СПРЯХА ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ
Автор: Anonymous да 2006-05-12 @ 12:58 EEST
Кога най-после администраторите на този сайт ще премахнат старите публикации отпреди 10 /десет/ години? Много често се появяват такива. Поне да бяха се погрижили читателите да знаят,че това е архивна статия.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди