изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:29 EET
Застреляният Марков - перач на кокаинови пари?    
Новини
Застреляният преди дни в София бизнесмен Иво Марков вероятно е бил замесен непряко в трафика на 600 килограма кокаин от Колумбия за Испания, които бяха открити на яхта, управлявана от трима българи на остров Мартиника.


Това съобщи Дарик, като се позова на източници от полицията. Според непотвърдена информация, след време Маркав е трябвало да изпере част от парите, придобити от сделката, през фирми в туристическия бранш, в които е имал участие. Освен официалните си две фирми за строителство и софтуер Иво Марков има и неофициално участие в няколко фирми в туризма. Запознати разказаха, че Марков е държал на концесия плажа в местността Кабакум край Варна в продължение на 7 години. През това време за пясъчната ивица не са се полагали почти никакви грижи. Иво Марков е близък и с местен варненски политик. Според източници на Дарик, застреляният е имал близки контакти с босове на български престъпни групи в Испания и Германия. Вероятно те са възложили на Марков задачата да легализира големи суми, придобити от сделката с наркотици чрез участието си в туристическия бизнес. Запознати твърдят, че в момента наимето на Марков неофициално има акции в два хотела в курорта Златни пясъци.
· Смъртта на Марков и Капаноглу · Кокаиновата афера
http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Застреляният Марков - перач на кокаинови пари? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди