изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:49 EEST
Бойко Борисов: Президентът Първанов трябва да благодари на десните партии за това, че отново ще бъде президент    
Политика София. Има няколко важни неща, които трябва да се случат в държавата и не трябва да се обръща толкова голямо внимание на личностните успехи. Това заяви кметът на София Бойко Борисов за предаването "На 4 очи" на Нова телевизия, визирайки последните социологически проучвания, според които той е лидер по обществено доверие.

“Към момента няма нещо, което да промени решението ми да не се кандидатирам за президент”, заяви още кметът на столицата и допълни, че ако преди няколко месеца десните партии са му били предложили подобно нещо, може би е щяло да се направи компромис в тази насока. Според Бойко Борисов президентът Първанов трябва да благодари на тези десни партии за това, че отново ще бъде президент на България.
По отношение на проектозакона на ДСБ за досиетата, Бойко Борисов изрази мнение, че това е връх на цинизма, тъй като когато Иван Костов и хората му са имали голяма роля във властта, не са предложили такъв закон. "Това се нарича популизъм", заяви Борисов и допълни, че докато го има Иван Костов, победа вдясно не може да бъде постигната. Кметът на София беше категоричен, че лидерът на ДСБ не може да определя кой да бъде десен кандидат за президент, тъй като той губи пет избора подред.
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Президентът Първанов трябва да благодари на десните партии за това, че отново ще бъде президент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди