изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:00 EET
ПОРОЙ ЗАВЛЕЧЕ ДВА МОСТА В ШАБЛЕНСКО    
ЛюбопитноПроливните дъждове в понеделник се оказаха фатални за жителите на Шабленската община, разбрахме от Гражданска защита.

От там съобщиха, че падналият около 40 литра на кв. м дъжд е "удавил" четири села - Крапец, Дуранкулак, Граничар и Захари Стояново... Вследствие на водната стихия почти напълно били унищожени два моста - между Дуранкулак и Граничар и между Захари Стояново и Дуранкулак... В Крапец положението било трагично. Завлечена била почти цялата асфалтова настилка в селото. Наводнени били множество сгради, между които и кметската, училището било също в отчайващо състояние... Кметът на Шабла коментира, че такава стихия в общината не е имало от 50 години.

В ХОНГ КОНГ ХАРЕСВАТ АЛБЕНА
Към КК "Албена" проявява интерес инвестиционен фонд със седалище в Хонг Конг. Неговият директор д-р Марк Мабюс, придружен от специалисти по маркетинг, ще пристигнат в петък в курорта. Те ще имат разговори с директори и специалисти от дружеството за възможните нива на сътрудничество.
НДТ - 15 май 1996 г.

 


Сходни връзки

ПОРОЙ ЗАВЛЕЧЕ ДВА МОСТА В ШАБЛЕНСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди