изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:30 EEST
Меглена Кунева: Области, които преди са били безпроблемни, сега попадат в зоната на “особено внимание”    
Европейски съюзСтрасбург. Освен областите Вътрешна сигурност, Правосъдие и Земеделие, които са посочени като проблемни в доклада на Европейската комисия за напредъка на България, има области, които от “зелени” (т.е. без проблеми), сега са сложени в “зона на особено внимание”. Това заяви пред Агенция “Фокус”

министърът по европейските въпроси Меглена Кунева, която е в Страсбург, където след час еврокомисарят по разширяването Оли Рен ще оповести доклада за напредъка на България и Румъния. Имало и области, за които се препоръчва да се положат допълнителни усилия.
“Мисля, че си самопроизведохме доста митове, които после се налага да опровергаваме”, посочи Кунева. Тя подчерта, че един от тези митове бил, че “постоянно си внушаваме, че Европейската комисия ни се кара и иска от нас нещо невъзможно. “Това е дълбоко неправилно”, каза още Кунева.
Мартина БОЗУКОВА
 


Сходни връзки

Меглена Кунева: Области, които преди са били безпроблемни, сега попадат в зоната на “особено внимание” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди