изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:46 EEST
ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА ВЪОРЪЖЕНА ГРУПА    
Ред и сигурност  Мъжете са подготвяли тежко криминално престъпление. У тях са открити оръжие, радиостанции, тъмни качулки

Въоръжена група от трима мъже е задържана на 15 май около 1 ч. при полицейска операция, проведена от служители на сектор "Охранителна полиция" на Първо РПУ. Мъжете са от Добрич и са на 31, 38 и 40 години, съобщиха от областната дирекция "Полиция". Тримата задържани са заподозрени в подготовка на тежко криминално престъпление. От тях и от лекия автомобил, с който се придвижвали, са открити различни вещи, подсказващи подготовката на престъпление. Това са два пистолета/ боен и газов/ със заличени фабрични номера и поставени патрони в цевите, боеприпаси за пистолетите, две мобилни радиостанции, два фалшиви документа за управление на МПС, две тъмни качулки.
Продължава изясняването на случая, казаха още от полицията. Задържаните са криминално проявени и са осъждани за престъпления. По случая е образувано полицейско дознание.
За проявен висок професионализъм, служителите на реда, участвали в задържането на тримата мъже, са предложени за награждаване.
 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА ВЪОРЪЖЕНА ГРУПА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА ВЪОРЪЖЕНА ГРУПА
Автор: Anonymous да 2006-05-18 @ 12:31 EEST
mnoo vajno utre sa navan. taka e v bg
ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА ВЪОРЪЖЕНА ГРУПА
Автор: Anonymous да 2006-06-21 @ 11:30 EEST
всичко е лажа

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди