изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:24 EET
В БОЙНА ГОТОВНОСТ ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ ЛИКВИДАЦИЯТА    
ЛюбопитноЕкипи за бързо реагиране са сформирани вчера към добричкото Бюро по труда, научихме от зам.-началника Мария Ингилизова.

Екстремната ситуация, довела до необходимостта от привеждане в "бойна готовност" естествено е предстоящата ликвидация на предприятия, която ще увеличи редиците на безработните. Заповед на Националната служба по заетостта разпореждала сформирането на екипите за реагиране, които ще действат в условията на масово освобождаване на работници, т.е. при форсмажорна ситуация на пазара на труда. В Добрич са сформирани два екипа - колкото са и обречените предприятия - ЗЕНА и "Елпром АВН".
ИЗГРЯ НОВА ЕСТРАДНА ЗВЕЗДА
Още едно добричко дарование от школата на Георги Сарандев обра точките в съботното издание на "Хит минус едно". Вяра Николова е следващото момиче, което след Савина Василева стана повод в столицата да се говори за добрички естраден бум. Тепърва ще завалят предложенията и ухажвания на продуценти.
НДТ - 21 май 1996 г.
 


Сходни връзки

В БОЙНА ГОТОВНОСТ ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ ЛИКВИДАЦИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди