изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:19 EEST
Бойко Борисов: ГЕРБ прие хоризонтален принцип на ръководство, за да можем да използваме най-доброто, което имаме във всеки един    
ПолитикаKоординатор на сдружението в старата столица става Христо Христов. В местното представителство на ГЕРБ влизат още известни имена като футболистът Трифон Иванов, секретарят на община Велико Търново Мина Илиева, както и Борислав Недков, художникът Христо Панев, Христо Тодоров, Розалия Кузманова, доктор по социална педагогика във Великотърновския университет “Св.св. Кирил и Методий”.

Велико Търново. Стараем се навсякъде да създадем екип от хора, които да са успели. Това заяви тази вечер при учредяването на сдружение ГЕРБ във Велико Търново кметът на София Бойко Борисов, предаде репортер на радио “Фокус” – Велико Търново. ГЕРБ прие хоризонтален принцип на ръководство, за да можем да използваме най-доброто, което имаме във всеки един град. “Целта ни е да дадем възможност на повече хора да се реализират”, добави още столичният градоначалник.
Той обяви, че координатор на сдружението в старата столица става Христо Христов. В местното представителство на ГЕРБ влизат още известни имена като футболистът Трифон Иванов, секретарят на община Велико Търново Мина Илиева, както и Борислав Недков, художникът Христо Панев, Христо Тодоров, Розалия Кузманова, доктор по социална педагогика във Великотърновския университет “Св.св. Кирил и Методий”. На учредяването присъстват също и Душана Здравкова, Цветан Цветанов, Красимир Велчев, а също и съучредителите на сдружението в старата столица – Йорданка Фандъкова и Иван Кюмюрджиев.
И в момента в читалище “Надежда” във Велико Търново продължава официалната част по учредяването на сдружението. Много симпатизанти на Бойко Борисов и граждани на старата столица присъстват на събитието.
Деница ЦОНЕВА
Вероника ИВАНОВА
 


Бойко Борисов: Иван Костов не ни дава възможност да се обединим
 
 
18 май 2006 | 21:13 | Агенция "Фокус"
 
 
Велико Търново. “Иван Костов не ни дава възможност да се обединим. Той загуби при пет избори подред. Считам, че нашият най-естествен партньор ще стане СДС, с които взаимоотношенията рано или късно ще се развият достатъчно добре”. Това заяви тази вечер при учредяването на сдружението на ГЕРБ във Велико Търново кметът на София Бойко Борисов, предаде репортер на радио “Фокус” – Велико Търново. “За нас е важно да спечелим парламентарните избори”, посочи още той.
“Надявам се, че правителството и държавата ще погледнат с друго око на местната власт. Тя със сигурност трябва да се децентрализира. Това е според изискванията на ЕС. В Европа няма граници, но градовете стават градове-държави”, коментира столичният градоначалник. “България е изключително ценна за ЕС. Ако ние бяхме покрили нужните критерии, щяхме да сме поканени с определена дата и да влезем в Евросъюза с достойнство”, заяви Бойко Борисов.
Той сподели, че счита Бавария като пример, като модел за развитие у нас. “Искам да направя България като Мюнхен”, заяви Борисов.
Емил ЕНЧЕВ
Деница ЦОНЕВА

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: ГЕРБ прие хоризонтален принцип на ръководство, за да можем да използваме най-доброто, което имаме във всеки един | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди