изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:41 EEST
КАВАРНА ИЗПРАТИ ВИПУСК'2006    
ОбразованиеКметът Цонко Цонев направи подаръци на абитуриентите, а те по традиция посадиха по едно дръвче в училищните дворове и написаха пожелания на тениската на градоначалника

139 абитуриенти изпратиха в петък каварненските училища СОУ "Стефан Караджа" и ПЗГ "Кл. Тимирязев". Зрелостниците получиха символични подаръци от кмета на общината Цонко Цонев - тениски с надпис "С България в сърцето", рекламни книжки и дискове, издадени със съдействието на общината. Градоначалникът пожела на абитуриентите да не забравят родителите, приятелите, учителите си и където и да бъдат да носят Каварна в сърцата си! Началникът на общинския отдел "Образование, младежки дейности и спорт" Десислава Якимова поздрави завършващите и им пожела те да бъдат живата реклама на Каварна в България и по света.
Графа, Тони и Христо Мутафчиев бяха изненадата, която общината бе подготвила на завършващите. По този начин Каварна спази наложената вече традиция да изпраща своите абитуриенти с качествена българска музика и атрактивни изпълнители. Кметът Цонев провокира зрелостниците да му напишат по нещо на неговата тениска, което да му остане за спомен от випуск'2006.
По традиция и тази година завършващите и от двете училища посадиха по едно дръвче в училищните дворове. Дръвчетата бяха осигурени от община Каварна.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ИЗПРАТИ ВИПУСК'2006 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди