изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:50 EEST
НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС В С. КАЛИПЕТРОВО    
КултураВъзпитаници на вокално студио "Веселина" при Центъра за работа с децата с ръководител Веселина Куцарова са спечелили награди на Петия национален конкурс на името на Васила Вълчева в силистренското село Калипетрово.

Надпреварата се провежда през две години, като тазгодишното й издание е било посветено на 100-годишнината от рождението на Васила Вълчева. В конкурса са участвали 40 деца, разделени в три възрастови групи. От вокална студия "Веселина" на сцената на конкурса са се представили седем деца, каза В. Куцарова. Димитринка Бакърджиева е спечелила първа награда във втората възрастова група. Ралица Димова и Александра Пламенова имат втори награди в първата възрастова група.
Васила Вълчева има 1500 песни във фонда на Българското национално радио, разказа още В. Куцарова. Условие за участие в конкурса е било децата да изпълняват нейни песни. Председател на журито е бил Петър Чернев, ръководител на ансамбъла в Силистра.
 


Сходни връзки

НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС В С. КАЛИПЕТРОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди