изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-24 @ 18:42 EEST
СИЯНА ФУДУЛОВА БЕ НА РАБОТНА ВИЗИТА В МОСКВА    
Новини

Делегация от Добричка област участва в "Дни на България, българските области и бизнеса в Русия" Форумът е организиран от Българо-руската търговско-промишлена палата и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия. В състава на българската делегация от Добричка област са били зам.-областният управител Сияна Фудулова, Марин Джамбазов /Метал агро/, Зоя Иванова /Булмат ООД/, Даниела Пеловска /Макаронена фабрика/, представители на фирмите ЗАВН-Добрич АД, Никосхран инженеринг, Сплендит ООД, Неди стил, Винпром Алвина и др.
По време на "Дни на България, българските области и бизнеса в Русия" С. Фудулова е представила потенциала на нашата области в производството, износа, инвестициите, туризма и други приоритетни направления. Целта е била да се създадат предпоставки за насърчаване на износа и търговския обмен. Впоследствие от руска страна е проявен инвестиционен и бизнес интерес към ветровите паркове, строителството на туристически селища и доставката на полипропиленови тръби за ВиК мрежата.
Особен интерес към Добричка област е проявен от представители на Костромска област. По време на визитата са водени разговори с председателя на Комитета за промишлена политика и инвестиции Владимир Морозов, както и със зам.-началника на Департамента за външноикономически и междурегионални връзки Александър Копайков, от когото е получено предложение за сключване на договор за икономическо сътрудничество. Интересни срещи са проведени и с Хафиз Саликов-министър на търговията и международните икономически отношения на Република Татаристан за евентуално сътрудничество в областта на икономиката. Разговаряно е също с Ярослав Кохан - представител на инвестиционна банкова групировка към Българо-руската търговско-промишлена палата, с Вера Козирьова - директор на Института за комплексни био-технологии в селското стопанство, както и с други представители на финансови и банкови групи.
 


Сходни връзки

СИЯНА ФУДУЛОВА БЕ НА РАБОТНА ВИЗИТА В МОСКВА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СИЯНА ФУДУЛОВА БЕ НА РАБОТНА ВИЗИТА В МОСКВА
Автор: Anonymous да 2006-05-25 @ 21:05 EEST

Браво !  Най-после  някой  да  открие  пътят  към  Бъдещето. Но  да  не  спрете  до  тук !?.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди