изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:03 EET
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
Новини

НА ПРОВЕЛОТО се заседание на Управителния съвет на общинската мрежа за енергийна ефективност, в чиято работа участие взе и кметът на Добрич Детелина Николова, е бил одобрен само един проект на община Козлодуй, съобщи на оперативка вчера Д. Николова.



 На заседанието е било отчетено, че досега единствено на добричкото кметство е било отпуснато финансиране за енергийна ефективност по споразумението, което мрежата има със Световната банка.

В СРОК от два дни да се почисти паркингът по ул. "Отец Паисий" се разпореди кметът Детелина Николова. "Районът на паркинга е занемарен от стопанисващите пазара. Не може общината да почисти за Великден и после да няма никакъв ефект и да не се пази" - каза още Д. Николова.

ПРЕЗ миналата седмица е проведено практическо занятие на постоянната общинска комисия за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи, информира вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Темата на това практическо обучение е била наводнение.

КОНСТРУКТИВНО е преминала срещата между местната комисия и председателя на компенсационния фонд, информира зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. По време на нея са били разгледани по-заплетени казуси, като например променено местожителство на граждани, подлежащи на компенсация, добави още зам.-кметът.

 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.49 секунди