изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:41 EET
МАЛШАНС ЗА МОМЧЕТАТА НА КРАСИМИР НЯГОЛОВ    
СпортОтборът на "Добруджа" загуби от "Доростол" /Силистра/ с 4:6 след изпълнение на дузпи в мач бараж от републиканското първенство по футбол за юноши младша възраст.  Възпитаниците на Красимир Няголов поведоха на стадиона в Нови Пазар в 23-та мин. с попадение на Георги Божков.

 В 33-та мин. обаче след грешка в нашата отбрана съперникът изравни при първия си удар в очертанията на вратата. Добруджанци установиха игрово надмощие и в 61-та мин. Димитър Коев прати за втори път топката в мрежата на силистренци. Последваха много пропуски пред вратата на "Доростол", а няколко минути преди края на редовното време при една от редките си атаки тимът от крайдунавския град отново изравни - 2:2. До последния съдийски сигнал друг гол не бе отбелязан и победителят трябваше да се излъчи след изпълнение на дузпи. Момчетата от "Доростол" имаха повече шанс при ударите от бялата точка и се класираха за осминафиналите.

 


Сходни връзки

МАЛШАНС ЗА МОМЧЕТАТА НА КРАСИМИР НЯГОЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди