изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:26 EEST
"ЩЕ РАБОТЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ПАЗАРНИЯ ДЯЛ НА ДЗИ БАНК"    
НовиниЗаяви в интервю за НДТ новият управител на клона на банката в Добрич Пламен Павлов

- Г-н Павлов, какви са амбициите, които сте си поставил, като поемате ръководството на банката в Добрич, след като спечелихте конкурса?
- Най-важното за мен е на първо място добрата работа, за да стабилизирам, според в възможностите си, "ДЗИ Банк" и да увелича пазарния й дял.
- Какво според Вас е мястото на банката на финансовия пазар?
- Като финансова групировка "ДЗИ" стои много добре на финансовия пазар, като предлага голяма гама продукти. Не на последно място тя е и сред водещите финансови институции по отношение на клоновата си мрежа. Самата банка е универсална, като предлага пълната гама банкови продукти - най-общо казано, корпоративно, дребно банкиране и банкиране за населението. "ДЗИ Банк" издава също дебитни, кредитни карти, извършва преводи в страната и чужбина, предлага кредити за корпоративни фирми и малки и средни предприятия. По отношение на физическите лица се предлагат депозити, овърдрафт-кредити, потребителски, жилищни.
- Колко са офисите на банката в областта и колко души работят? Предвиждате ли да извършите промени в състава на банката?
- Освен централния клон на банката в Добрич, който се намира в центъра на града, имаме офис в Окръжен съд, където скоро ще поставим и банкомат. Друг офис имаме в сградата на застрахователния институт и в Каварна. Имаме амбицията и ще работя за разрастването на клоновата мрежа в областта. Що касае персонала на банката - в момента в нея работят 16 души, като не възнамерявам да правя нарочни промени. Всеки, който работи за подобряване на обслужването на клиентите, както и за тяхното увеличение, ще продължи да е част от екипа на банката.
 


Сходни връзки

"ЩЕ РАБОТЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ПАЗАРНИЯ ДЯЛ НА ДЗИ БАНК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди