изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:25 EET
РАЗКРИВАТ ЯСЛЕНА ГРУПА В КВ. "БАЛИК"    
НовиниНа 31 май от 10 часа официално ще бъде разкрит филиал на детска ясла № 4 в сградата на ЦДГ 26 в кв. "Балик", съобщи зам.-кметът по хуманитарни дейности Ваня Балчева. Разкриването на яслена група е продиктувано от необходимостта.

След сигнал на майки от кв. "Балик" стана ясно, че има много чакащи деца за приемане в яслата в квартал "Дружба", която е най-близката за "Балик" и "Строител". "Общо 20 са чакащите деца, които не могат да бъдат приети поради запълнен капацитет. Тъй като едното крило на градината не функционира, решихме да го отремонтираме и преустроим, така че от 1 юни там ще бъдат настанени 16 деца в яслена възраст от двата квартала - "Балик" и "Строител" - добави още В. Балчева.
По повод Деня на детето и честването на 55-годишнината на ясленото дело в Добрич, малчуганите от шестте детски заведения в града ще изнесат концерт на 1 юни от 10 часа в залата на ДТ "Й. Йовков", добави още В. Балчева. В момента във фоайето на общината пък малките таланти на града от различните ясли са подредили изложба със свои произведения.
 


Сходни връзки

РАЗКРИВАТ ЯСЛЕНА ГРУПА В КВ. "БАЛИК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди