изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:16 EET
СЪДИЙСКА БРИГАДА ЛИШИ ВАНЯ КИРОВА ОТ БРОНЗОВИЯ МЕДАЛ В ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ    
СпортПървият състав на клуб "Илиана", в който бяха състезателките Елизабет Паисиева и Стела Султанова, спечели отборното състезание при жените от държавното първенство по художествена гимнастика.

Втори се нареди "Академик" /София/ със Симона Пейчева и Моника Минчева, а трети станаха Силвия Митева и Любомира Василева от "Левски". Според специалистите, с бронзови медали е трябвало да се окичи тимът на "Левски плюс", в който играе добричлийката Ваня Кирова. Съдийската бригада е дала изключително ниска оценка на последното съчетание на нейната съотборничка Ренета Камберова, за да може отборът на "Левски" да стане трети. В държавния шампионат  участваха над 90 гимнастички от 16 клуба от страната, а при жените - 21 грации от 9 отбора.

Победителката в многобоя Симона Пейчева от клуб "Академик" спечели три титли и един сребърен медал във финала на отделните уреди на държавното първенство по художествена гимнастика.

Ваня Кирова се класира за финала на четири уреда и приключи с пета оценка на топка и шеста на въже. Първите четири места бяха "запазени" за Симона Пейчева, Елизабет Паисиева, Стела Султанова и Моника Минчева. 

 

 


Сходни връзки

СЪДИЙСКА БРИГАДА ЛИШИ ВАНЯ КИРОВА ОТ БРОНЗОВИЯ МЕДАЛ В ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди