изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:46 EEST
Партита и постоянна забава за Мондиала в Берлин    
По светаС три големи партита за СП Берлин иска да се превърне в столица на забавата на Мондиала в Германия. Началото ще постави празникът на феновете пред Бранденбургската врата на 7 юни, организиран от Сената. След него следва ежедневна постоянна забава до 10 юли по протежение на алеята на Мондиала от Колоната на победата до символа на столицата.

На 7 юли ФИФА ще бъде домакин на благотворителен концерт за Африка пред Колоната на победата два дни преди финала на СП. Това обяви Управляващият кмет Клаус Воверайт. Воверайт очаква за концерта на ФИФА с участие на международни звезди около един милион посетители. В дните с мачовете на Германия Сенатът очаква до 100.000 човека на парти-алеята, в “нормалните” дни от СП броят на посетителите би могъл да достигне до 70.000. Общо с очаквания наплив на възпроизведения от Адидас Олимпийски стадион пред Райхстага с 10.000 места, както и на възпроизведения в по-малък формат купол на Парламента срещу Федералното канцлерство и завръщащия се отново в Берлин на площад Паризер платц Футболен глобус центърът на Берлин би могъл да се превърне по време на СП в място за срещи на до 5 милиона човека. На ежедневната парти-алея, която с площта си от 77.000 квадратни метра ще е голяма приблизително колкото дванайсет футболни игрища, ще могат да бъдат проследявани 64-те мача от СП на осем видеостени. Те ще са с обща площ от 234 квадратни метра, най-голямата от тях с размер 60 квадратни метра ще е директно до Бранденбургската врата. Празникът на феновете ще е отворен ежедневно от 11.00 часа до полунощ. 

Newsletter

 


Сходни връзки

Партита и постоянна забава за Мондиала в Берлин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди