изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:59 EEST
ГЕОРГИЕВ И СИМЕОНОВ ПРОПУСКАТ МАЧА С "ХАСКОВО"    
НовиниУтре са срещите от последния кръг на първенството на Източната "Б" футболна група, в който отборът на "Добруджа" гостува на "Хасково".

От щаба на добричкия клуб информираха, че поради контузии двубоя ще пропуснат двама от основните състезатели - капитанът на тима Атанас Георгиев и Симеон Симеонов. Под въпрос е участието в сблъсъка и на защитника Николай Кондов, който може да получи наказание за натрупани жълти картони. След изтърпяно наказание обаче в отбора се завръща Здравко Петров. След убедителната победа над "Загорец" в последния кръг с 5:0 "жълто-зелените" са амбицирани да направят добър мач в Хасково и да подобрят точковия си актив. Очаква се след тази среща старши-треньорът Мирослав Кралев да обяви имената на състезателите, които ще бъдат освободени, както и да даде повече яснота относно селекцията и целите на отбора за следващия сезон.

 


Сходни връзки

ГЕОРГИЕВ И СИМЕОНОВ ПРОПУСКАТ МАЧА С "ХАСКОВО" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГЕОРГИЕВ И СИМЕОНОВ ПРОПУСКАТ МАЧА С "ХАСКОВО"
Автор: Anonymous да 2006-05-30 @ 20:15 EEST
To4kowijat aktiw njama da se podobri, za6toto pari4kowijat na Roman 6te se powi6i, na balacite 6te im ostane eksKURzijata do 6tata Hjustan. "Haskowo" igrae za premija /njama da kaja/ ,kojato za na6ite mi6leta e dale4en BLJAN. Predi mesec gej-tandema nabljudawa otbori ot zonata na zdra4a - taka 4e nowite koito moje da dojdat sa tehnite futbolisti deto gi izgoni Drajew  predi tjah - taka 4e IDAT golemite - malki i to otkade ! Kak otkade - ot "LEWSKI" ne Sofija , a "LEWSKI" - Karlowo /otbor ot "A" okrajna/. Za kakwa welika selekcija stawa wapros - DRAJTE SE DOBRUDJANCI DA NE PADNETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди