изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:41 EEST
ГЕРБ пази управляващите до 1 януари, след това ги бута    
ПолитикаДо 1 януари 2007 г. ще се опитваме да помагаме на управляващите за влизането на България в ЕС, след това ще се борим за предсрочни парламентарни избори и смяна на правителството, обяви столичният кмет Бойко Борисов на среща с граждани на Шумен късно снощи.

Според Борисов, опозицията не трябва да дестабилизира правителството до приемането ни в ЕС.

Колкото и да е лоша управляващата коалиция, ние трябва да се доберем до Европейския съюз, затова който иска да пипа правителството до 1 януари, е антибългарин, коментира Борисов.

Той заяви, че коалицията БСП-НДСВ-ДПС е пагубна за държавата, защото, според него, трите партии са обединени единственото на базата на интересите си.

Няма никакъв шанс до октомври управляващите да се справят с корупцията, защото и сега ни управляват същите фамилии, които управляваха преди 20 години, а те няма да направят исканите от ЕС реформи, добави Борисов.

Столичният кмет обвини и десните партии, че умишлено издигат слаби кандидатури за президентските избори, тъй като не искат да ги спечелят.

Спечелването на президентските избори автоматично води до предсрочни парламентарни избори, а десните партии не са готови за тях, каза още Борисов.

Столичният кмет заяви, че ще подкрепи Георги Първанов за втори мандат, ако президентът се откаже от тройната коалиция и се съгласи на предсрочни парламентарни избори след влизането ни в ЕС.

ГЕРБ ще стане партия, когато се съберат достатъчно подготвени хора и когато изработим социално-икономическа програма за управление, допълни кметът.  http://www.dnes.bg/

 


Сходни връзки

ГЕРБ пази управляващите до 1 януари, след това ги бута | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди