изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:32 EEST
39-годишен мъж бе залят с киселина пред заведение в центъра на Варна    
НовиниВарна. 39-годишен мъж бе залят с киселина пред заведение в центъра на Варна, пострадали са още три жени, съобщиха от пресцентъра на РДВР в града.


Инцидентът е станал около 10.40 ч. днес в района на”козирката” на катедралния площад в центъра във Варна. Неизвестно лице е плиснало в лицето на 39-годишния А. И. от Варна химическо вещество, най-вероятно киселина. Пострадалият мъж е откаран в болница. Според лекари основно по лицето на мъжа има изгарянията, които са от втора степен.
Мъжът е бил в близост до маси на заведението и при инцидента капки от веществото са попаднали и върху седящи на околните маси граждани. По първоначални данни, леки, точкообразни зачервявания в областта на гърба и ръцете имат три жени. Оказана им е медицинска помощ и са освободени.
Пострадалият мъж е криминално проявен и осъждан.
На мястото в момента се извършва оглед. От ОД “Полиция” са предприети незабавни мерки за издирване и задържане на евентуалния извършител на деянието.
 


Сходни връзки

39-годишен мъж бе залят с киселина пред заведение в центъра на Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди