изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:32 EET
КМЕТ ЗА ЕДИН ДЕН    
НовиниДен на отворените врати е проведен в община Генерал Тошево по повод Международния ден на детето 1 юни. В Деня на ученическото самоуправление Таня Красимирова е избрана за временно изпълняващ за един ден длъжността кмет на общината. Функциите на председател на Общинския съвет са възложени на Мария Андонова.

Под ръководството на Таня Красимирова е проведен Ден на кмета. На инициативата са присъствали кметове, зам.-кметове, кметски наместници, директори на дирекции и началници на отдели при общинската администрация и др. Г-ца Красимирова е поставила на кметовете задачи за предстоящия месец - за обезопасяване на детските и спортни площадки, осигуряване на охрана на младежките дискотеки, създаване на условия за спорт на децата и др.
Вчера  новият младежки кметски екип и Общинският Младежки съвет са участвали във вчерашното заседание на ОбС. Десислава Василева, в качеството си на председател на ПК "Просвета и култура", е направила предложение за приемане на програма в изпълнение на общинската образователна стратегия.
След заседанието е проведена среща на общинската администрация с младежките делегати, които са поели функциите съответно на: зам.-кмета Г.Георгиев - Детелина Йорданова, г-н Бахов - Пенка Велкова, директор на "ОКСДС" -  Драга Динкова, началник на отдел "ОК" - Димитринка Росенова. Еколог на общината е станала Теодора Василева, а секретар на "МКБППМН" - Десислава Василева.
Оценката на техните по-големи "колеги" е, че младежките делегати  съзнателно и отговорно са заели местата си и са поели изпълнението на поставените задачи.
 


Сходни връзки

КМЕТ ЗА ЕДИН ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди