изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:37 EEST
ПРИЕХА ГРАДОУСТРОЙСТВЕНИЯ ПЛАН ЗА ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БАЛЧИК    
Новини

 Боряна БОЖИДАРОВА:  Подробен устройствен план за регулация и застрояване на централната градска част – І в Балчик  утвърди местният общински съвет вчера. Територията се намира в южната част на града, границите на изток са улица “Тимок”, кв. 115 и ул. “Приморска”, на запад -  улица “Гео Милев, на север –  улиците “П. Яворов”, “Черно море” и “Пирин”, а на юг -  Черно море. 



Планът е разработен с цел да даде устройствена концепция на една от най-ценните територии за града. В този район са най-активните зони в градската структура, където са голяма част от елементите на общественото обслужване. Локализирани са и голям брой сгради-паметници на културата, като всички действия в тях ще се предприемат след одобряване от Националния институт за паметниците на културата. В останалите имоти от зоната се допуска разкриване на обслужващи обекти. Според  плана плътността на застрояване е от 20 до 70%.
 


Сходни връзки

ПРИЕХА ГРАДОУСТРОЙСТВЕНИЯ ПЛАН ЗА ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди