изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:14 EEST
СИНИТЕ ИЗРИТАХА ЖЕЛЮ ОТ ДОБРИЧ С 59,1 %    
ЛюбопитноПървите в историята на България предварителни избори за президент оставиха с отворена уста песимистите и изненадаха приятно оптимистите.

Нашего брата родният избраник показа, че съвсем не му е безразлична съдбата на оглозганата ни държава и тихо и кротко се яви пред урните, за да каже своята тежка дума... Оказа се, че в града няма секция, в която кандидатът на СДС Петър Стоянов да е загубил. Той изпреварва държавния ни глава в най-лошия случай с 11 гласа, а в по-добрия - "отпрашва" пред Желю Желев с 250 гласа.

АЛБЕНА - СЪС СИН ФЛАГ
Вчера Албена получи престижното отличие за екологично чист курорт "Син флаг". По този повод гост на комплекса бе председателят на националното движение "Син флаг" Симеон Мицов... С. Мицов връчи високото отличие на зам.-изпълнителния директор Иван Калинков. "Флагът е бяла лястовица за комплекса. Миналата година беше много трудна и останахме излъгани, но през предстоящата бележим обща победа" - каза той.
НДТ - 1 юни 1996 г.

 


Сходни връзки

СИНИТЕ ИЗРИТАХА ЖЕЛЮ ОТ ДОБРИЧ С 59,1 % | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди