изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:54 EEST
ДОБРУДЖА ВНАСЯ БРАШНО    
ЛюбопитноРежимът за разпределението по 250 грама брашно на човек дневно остава валиден за четирите добруджански общини - Каварна, Балчик, Шабла и Ген. Тошево... В "Камел" все още има наличности, но само за два дни.

Те ще свършат утре. За това вчера било решено за четирите общини да се вземе 40 тона брашно от гара Самуил, Разградско и да се разпредели между тях поравно.
МИТНИЧАР ОТ КАРДАМ - СГАЩЕН ПРИ БРАКОНИЕРСТВО
На 30 май, около полунощ, граничен наряд хванал в крачка трима бракониери. В района на с. Огражден /генералтошевско/ е била забелязана "Шкода Фаворит", от която бил произведен изстрел. След съвместно проведените действия от РПУ-Ген. Тошево и Гранична комендатура нарушителите са разкрити и задържани. Това са Марин Стоянов - служител на митницата в Кардам, и двамата му "съдружници" - безработните Никола Христов и Коста Николов, и тримата от Кардам. Пред органите на реда те са признали, че са стреляли по лисица.
НДТ - 5 юни 1996 г.   
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ВНАСЯ БРАШНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди