изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:58 EEST
НИКОЛАЙ КАМОВ: Левицата е на път за трети път да се провали в управлението.    
Политика

Лидерът на Политическо движение "Социалдемократи" предлага да се направи конкретен план по дни за работата на кабинета по присъединяването към ЕС. Той потвърди, че ще подкрепи Георги Първанов за втори президенстки мандат.



Николай Камов предложи премиерът да прави публичен отчет за работата на правителството всеки петък. В ефира на БНР председателят на Политическо движение "Социалдемократи" заяви, че този отчет трябва да съдържа конкретни мерки за изпълнение на изискванията на Европейската комисия и критиките от последния мониторингов доклад от 16 май.

Николай Камов предупреди, че левицата е на път за трети път да се провали в управлението. "Аз не виждам нищо социалнополитическо в политиката на кабинета", добави лидерът на "Социалдемократи". "Не може да кажем, че България е истинска европейска държава, ако няма силна социалдемокрация", добави той.

Николай Камов заяви, че социалдемократите ще подкрепят Георги Първанов на президентските избори, "след като той обяви своята кандидатира".
http://news.bulgarianpost.com
 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ КАМОВ: Левицата е на път за трети път да се провали в управлението. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди