изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 15:22 EET
Двама души загинаха при тежка катастрофа край Пазарджик    
НовиниПазарджик. Тежко пътно произшествие е станало рано тази сутрин на автомагистрала “Тракия”, съобщи за Агенция “Фокус” говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов. Двама души са загинали при катастрофата, други двама са в тежко състояние в болницата в Пазарджик.

Инцидентът е станал около 5.40 ч на около един километър от “Макоданлдс” на автомагистрала “Тракия”, на 88 км по посока Пловдив. Катастрофирал е лек автомобил “Шевролет” с четирима души в него.
Водачът е изгубил управлението, в следствие на което автомобилът напуска пътното платно и се преобръща няколко пъти. Загинали са момче и момиче, чиито имена и години все още се уточняват. Шофьорът и четвъртият пътуващ в автомобила са настанени в болницата в Пазарджик в тежко състояние.
На място незабавно е извършен оглед от дежурната група, извършен е оглед п ръководството на дознател. Не се е наложило спиране на движението по автомагистралата.
 


Сходни връзки

Двама души загинаха при тежка катастрофа край Пазарджик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди