изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:58 EEST
ЗА 12 ПЪТ СТАРТИРА ФЕСТИВАЛЪТ "МЕЖДУНАРОДНИ МЕДИЙНИ СЪБИТИЯ"    
ТуризъмСветовно известният гуру на комуникацията Жак Сегела е почетен президент на фестивала "Златния чадър"

Отново Албена ще бъде домакин на Международни медийни събития'2006. Фестивалът тази година ще се проведе от 7 до 11 юни включително. Световно известният гуру на комуникацията Жак Сегела е почетен президент на Golden Umbrella Festival. Той ще бъде основен лектор на семинар за медиен бизнес и реклама на 10 юни.
По традиция ще се проведат традиционните изложения Международен Черноморски телевизионен пазар, Изложение за медийни технологии и още много други, като организаторите тази година обобщават всички прояви под шапката на Медиа експо, чиято изложбена площ ще бъде увеличена тази година. Церемоните по награждаването тази година ще бъдат обединени в общо 12 часово парти.
 Новият 4-звезден хотел "Фламинго" ще бъде изцяло на разположение на гостите на медийните събития. За първи път организаторите на фестивалните мероприятия предлагат специални ВИП-пакети за своите гости - с подобаващо посрещане и настаняване в луксозни хотели.
Откриването на отделните фестивали започва от 10 часа на 7 юни, а официалната церемония по откриване на ХІІ Международни медийни събития е насрочено за вечерта на същия ден, като за доброто настроение на всички ще се погрижат оркестър "Начко" и група "Акага". Зуека и Димитър Рачков пък ще водят галаконцерта по закриването на 11 юни. Най-големият медиен фестивал на Балканите тази година е със засилени чужди участия, които са над 500 в състезателните програми. Това е с 200 повече от миналата година. По традиция в извънконкурсните програми ще има много партита и забавления. Тази година ще има и специален фестивален плаж за гостите и участниците в Международни медийни събития'2006.
 


Сходни връзки

ЗА 12 ПЪТ СТАРТИРА ФЕСТИВАЛЪТ "МЕЖДУНАРОДНИ МЕДИЙНИ СЪБИТИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди