изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:52 EET
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниСПОРЕД белгийския посланик Филип Беке, има индикация за промяна в конституцията. Това е споделил самият той - по време на разговор с кмета на община град Добрич Детелина Николова, при посещението си през миналата седмица в града ни. Д. Николова сподели още, че г-н Беке е видял интересни възможности за туризъм в региона. За спомен от Добрич и визитата му тук белгийският посланик е получил часовниковата кула на града, изработена от дърво.

АМЕРИКАНСКАТА библиотекарка Сюзан Лару, която бе през миналата седмица в Добрич, е била силно впечатлена от концерта на детските ясли в Добрич, по повод 55-годишнина на ясленото дело, каза вчера - по време на оперативката, кметът Детелина Николова. Американката споделила още, че в САЩ няма такива организирани детски мероприятия.
ПРЕЗ МИНАЛАТА седмица зам.-кметът по финансите Иван Колев взе участие в семинар на тема "Публично-частното партньорство и възможностите за усвояване на средства от ЕС". Проявата е била организирана от Министерството на финансите и водена от Пламен Орешарски.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди