изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:20 EEST
КИТАРИСТЪТ ЦВЕТАН СТОЯНОВ БЕ ГОСТ НА ДОБРИЧ    
КултураКитаристът Цветан Стоянов, който живее и работи в Германия, в края на миналата седмица бе гост на Добрич. Той изнесе концерт и проведе майсторски клас с ученици от СОУ "Св. Климент Охридски".

"Искам да вдъхна на тези млади хора увереността, че всичко е възможно" - сподели Цветан Стоянов. Той посочи, че, като цяло, китарата е труден инструмент. Това се дължи на факта, че тя не е оркестров инструмент и музикантите са обречени да бъдат почти винаги солови изпълнители и сами да уреждат концертите си. Напоследък обаче класическата китара отново е все по-широко застъпена, заяви още Цв. Стоянов. Той добави, че в Германия възможностите за музикантите и за хората на изкуството въобще са повече, но и конкуренцията е по-голяма. "Младите изпълнители трябва да се погрижат за това никога да не угасва у тях любовта към инструмента... Ако тя е истинска, той е благодарен" - каза също китаристът Цветан Стоянов.
 


Сходни връзки

КИТАРИСТЪТ ЦВЕТАН СТОЯНОВ БЕ ГОСТ НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди