изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:06 EEST
ДО ДНЕС СЕ ПОДАВАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОЛАГАНЕ НА ПРИЕМНИ ИЗПИТИ    
Образованиеза кандидатстване в държавни и общински училища след завършен 7 и 8 клас. Списъците ще бъдат обявени до 13 юни


Днес е крайният срок, в който учениците подават заявления за полагане на приемни изпити за кандидатстване в средните училища след завършен 7 клас и основно образование. В Добрич това става в основно училище "Отец Паисий", припомни началникът на Инспектората по образование Рина Иванова. До 13 юни следва да бъдат обявени списъците с разпределението на учениците по училища и зали, а децата писмено ще бъдат уведомени относно допускането им за полагане ни приемни изпити.
След завършен седми клас първият изпит е по български език и литература и ще се проведе на 19 юни. На 21 юни е проверката на способностите по музика, а след това - по изобразително изкуство. Изпитът по математика е насрочен за 23 юни, тестът е на 28 юни, а проверката на способностите по хореография е на 29 юни. Оценките от приемните изпити ще бъдат обявени до 3 юли, а документите за участие в първия етап на класиране ще се подават от 4 до 7 юли.
Първият изпит при кандидатстващите след завършено основно образование е по история - на 20 юни. Последният е на 4 юли и е проверка на способностите по хореография. Оценките от приемните изпити ще бъдат обявени до 5 юли, а подаването на документи за първо класиране ще става от 5 до 10 юли.
 


Сходни връзки

ДО ДНЕС СЕ ПОДАВАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОЛАГАНЕ НА ПРИЕМНИ ИЗПИТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди