изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:53 EET
КАВАРНА ОЧАКВА ДОБЪР ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН    
ИкономикаОще от 15 май община Каварна е посрещнала първите туристи, които са от ОНД и са настанени във ваканционно селище "Русалка", съобщи за НДТ Коста Аргиров - ръководител на общинското туристическо дружество в крайморската община.

Със запълнен капацитет е хотел "Венера", а български туристи са предпочели Иканталъка, добави още К. Аргиров. В самия град Каварна общинският хотел, както и други, са заети с театрали, участници в международния фестивал на любителските театри, чийто домакин е Каварна. "Очакваме добър сезон и поне да задържим нивото от предното лято. Като цяло ще има отлив тази година навсякъде, заради провеждащото се Световно първенство по футбол в Германия" - каза още К. Аргиров. В Каварна работят и по удължаването на сезона - част от предвидените мероприятия са различни фестивали през есенните месеци, като първият от тях е Рибният фест, добави още шефът на туристическото дружество.
В края юни в крайморския град ще заработи и басейн с топла минерална вода. Гостите и туристите в общината могат да видят подобреното осветление на нос Калиакра. Оправени са вече подходите към местността "Яйлата" и са направени и парко-местата, добави още К. Аргиров. За любителите на селския туризъм се предлагат къщи в селата Българево, Св. Никола и Камен бряг.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ОЧАКВА ДОБЪР ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди