изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 13:31 EET
"ИМПЕРИАЛ" ООД - ДОБРИЧ, ДОСТАВИ ТРЕВА ЗА ЦЕНТЪРА НА "АЛИАНЦ АРЕНА"    
НовиниДобричката фирма за международни превози "Империал" ООД, с управител Деян Дяков, е доставила тревни чимове от Холандия, с които е бил покрит центърът на стадион "Алианц Арена" в Мюнхен, на който в петък ще бъде открит официално Мондиал 2006.

"В средата на март получихме поръчка от немска спедиторска фирма, с която сме дългогодишни партньори, да доставим тревно покритие от Холандия за Мюнхен. Тревата взехме близо до немската граница над град Венло. Общо 8 наши автомобила извозиха 200 т трева, с която на стадиона е покрита площ от близо 5 000 кв. м. Това е 12 % от тревното покритие на най-новия стадион, построен специално за Световното първенство" - разказа за НДТ Деян Дяков. Фирмата е извозила 15 рула, като всяко едно е било с ширина 2.40 м и диаметър 90 см. Новото спортно съоръжение, което е построено специално за Световното първенство, е с 64 700 места. На него ще бъде изиграна и първата среща между домакините Германия и отбора на Коста Рика.
 


Сходни връзки

"ИМПЕРИАЛ" ООД - ДОБРИЧ, ДОСТАВИ ТРЕВА ЗА ЦЕНТЪРА НА "АЛИАНЦ АРЕНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди