изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:33 EET
Кой продаде български град за 9 млн. лева?    
Новини  Документален филм на британската ITV потвърди снощи, че бизнесмен от Манчестър е купил български град на брега на Черно море за 3 милиона паунда (близо 9 милиона лева), съобщи сайтът kafene.net в сряда.

Филмът, озаглавен "Хората, които харчат най-много пари във Великобритания" проследява една седмица от живота на четирима души, които по стечение на обстоятелствата или със собствени усилия са достатъчно богати, за да си позволят необичайни за обикновения британец неща като масаж за 2 хиляди паунда (почти 6 хил.лева), закупуването на две коли Бентли за 330 хил.паунда (1 млн.лева) или...купуването на български град за 3 милиона.

Бившият инструктор по фитнес, а сега продавач на скъпи автомобили и имоти Скот Алекзандър от Манчестър е толкова суетен, че всеки три дни си поставя инжекция за подмладяване, която струва хиляда паунда, купува си часовник за 60 хиляди паунда, дрехи за 15 хиляди и т.н. Върхът на неговите подвизи, следени внимателно от телевизионните камери е, разбира се, посещението му във Варна, където той договаря със съмнително изглеждащи "български бизнесмени" закупуването на град на брега на Черно море за 3 милиона паунда.

Преди това Алекзандър успява да загуби в местното казино 17 хиляди долара и да изкара приятна нощ с три хубави български момичета. Въпреки съобщенията в  британския печат, Скот Алекзандър нито за момент не влиза в българското градче, а го разглежда от дистанцията на планински път и не разговаря с местни жители.

Вярно е обаче, че той ще го нарече Алекзандър, защото сегашното му име, което остава в тайна, е трудно за произнасяне. Докато чака приключването на сделката за закупуването на българския град, Скот си купува за същата сума от 3 милиона паунда вила в Марбеля. До тук всичко е нормално, ако си британец. Звучи малко странно обаче, че някой в България е готов да продаде за 9 милиона лева градче заедно с жителите му...и никой не задава въпроси, отбелязва kafene.net.

http://mediapool.bg

 


Сходни връзки

Кой продаде български град за 9 млн. лева? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кой продаде български град за 9 млн. лева?
Автор: Anonymous да 2006-06-07 @ 17:40 EEST

Абе,не се палете!

Мутрите му взеха паричките на този посерко.

Ще има да чака

И как ако съм аз там,той ще ме купи

И къщата ми,и нотариалният акт и така нататък

Като има телета като него,винаги ще има и касапи


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди