изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-22 @ 12:04 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие на територията, обслужвана от ОД "Полиция"-гр. Добрич, са регистрирани  7 престъпления и произшествия.


  1. За времето от 03.06.2006г. до 08.06.2006г., след проведени активни оперативно издирвателни мероприятия от служители на сектор "Криминална полиция" при Първо и Второ РПУ - Добрич, са установени и задържани осем лица обявени за общодържавно издирване.
  Седем от лицата са мъже на възраст между 17 и 49 години от гр.Добрич /6/ и гр.Русе /1/, обявени са издирване на територията на страната, във връзка със следствени дела, полицейски дознания, присъда и по искане на РС-Добрич. При задъжането на едно от горепосочените лица съдействие са оказали и служители от Трето РПУ при ОД"Полиция"-гр.Варна. Част от лицата са приведени в ареста. 
  Осмото издирено лице е 15 годишно момиче, ученичка от специализирано учебно заведение на територията на гр. Добрич.  Непълнолетната е напуснала училището без необходимото разрешение. След установяването и, тя е предадена на длъжностно лице от учебното заведение.
  2.  След проведени оперативни мероприятия от служители на РПУ-Тервел, са установени две непълнолетни 15 годишни лица от гр.Тервел, заподезрени в това, че през нощта 05.06/06.06.2006 г. в гр. Тервел, чрез взлом са влезли в складово помещение на фирма и са извършили кражба на 70 броя сита, изработени от цветен метал. Заподозрените лица са продали ситата на  на пункт за изкупуване на черни и цветни метали, откъдето впослествие са иззети от служители на полицията и ще бъдат възстановени на собственика.
  Работата по изясняването на случая продължава. Двамата непълнолетни са известни на полицията, водят се на отчет в ДПС-Тервел за извършени кражби.
  По случая е образувано полицейско дознание.
  3. На 08.06.2006г. в РПУ-Ген.Тошево е получено съобщение от с.Сърнево, общ. Ген.Тошево, за това, че неизвестно лице е извършило кражба на около 200 метра ел. проводник от електропреносната мрежа на селото.
  По случая работят служители на РПУ-Ген.Тошево, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние.Образувано е полицейско дознание.   

През изминалото  денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"-гр. Добрич е регистрирано 4 ПТП с материални щети по автомобилите.

Поделенията на ОД "ПБЗН"   са  участвали в гасенето на 2  пожара при които няма нанесени материални загуби.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди