изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:04 EEST
ПЕТИМА ФУТБОЛИСТИ ПОДСИЛВАТ "ДОБРУДЖА"    
Спорт

От щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че петима футболисти са дали принципното си съгласие да играят с екипа на добричкия клуб от началото на новото първенство на Източната "Б" група.



Става въпрос за един вратар, двама халфове и двама нападатели. Очаква се днес и един защитник да даде отговор на въпроса, дали ще приеме офертата на "Добруджа". Имената на новопривлечените ще бъдат обявени на 20 юни, когато ще бъдат парафирани договорите с тях. Според получената информация шестимата са качествени и перспективни футболисти, изявите на които са били следени и от отбори в първия ни ешелон. Те обаче са приели условията на добричкия клуб. Старши-треньорът Мирослав Кралев ще събере футболистите за първа тренировка на 26 юни, а първата контрола ще е едва на 12 юли. Целта на спортно-техническото ръководство е да се проведе здрава физическа подготовка, без която  е несериозно да се говори за високи цели в първенството. До началото на новия шампионат "жълто-зелените" ще проведат общо 8-9 контролни срещи.
 


Сходни връзки

ПЕТИМА ФУТБОЛИСТИ ПОДСИЛВАТ "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди