изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:32 EET
БИВШИЯТ НАЦИОНАЛЕН ИГРАЧ И ХАЛФ НА ЛЕВСКИ ИЛИЯН ИЛИЕВ ПОЕ ОФИЦИАЛНО ПФК "БЕРОЕ"    
СпортВчера официално бе представен новият старши-треньор на футболен клуб "Берое" - Стара Загора,  лично от председателя на борда на директорите на финансово-индустриалния концерн "АКБ форест" ХАД Николай Банев, който е собственик на клуба. Договорът на Илиев с "Берое" е за 2 години.

Бившият наставник Петко Петков има предложение да оглави УС на клуба. Смяната на наставника на старозагорци се наложила след недоброто класиране на отбора в шампионата. "Приех предложението, защото имаме единомислие по отношение на тренировъчни бази, терени и развитие на детско-юношеската школа", каза пред журналисти Илиян Илиев. Според него, основното, върху което ще работи, е подобряване играта на отбора в защита.
Бюджетът на "Берое" за следващия шампионат ще е най-малък, откакто отборът е купен, обясни Николай Банев. Само двама чужденци ще бъдат привлечени като попълнение. Илиев ще разполага с 20 полеви играчи, 3-ма вратари и 3-ма юноши от ДЮШ на "Берое".  Целта на "Берое" за шампионат 2006/2007 е класиране в първата четворка.
"Полимери" АД - Девня вече няма да е генерален спонсор на "Берое", а рекламодател. Фирмата е сключила договор с клуба до 2010 година за сумата от 2 млн. лева, разпределена на равни месечни вноски. Футболистът на "Берое" Виктор Списич пък става рекламно лице на търговската марка на "Полимери" - "Булор".
В отговор на въпрос Н. Банев заяви, че "АКБ Форест" помага и на "Калиакра" - Каварна, като годишно финансовата подкрепа за каварненския тим от страна на концерна е в размер на 30-50 хил. лв. "Сътрудничеството ни с кмета на Каварна Цонко Цонев ще продължи, тъй като Каварна има един от най-добрите терени в страната, заедно с чудесно помощно игрище" - каза още Н. Банев.
 


Сходни връзки

БИВШИЯТ НАЦИОНАЛЕН ИГРАЧ И ХАЛФ НА ЛЕВСКИ ИЛИЯН ИЛИЕВ ПОЕ ОФИЦИАЛНО ПФК "БЕРОЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди