изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:46 EEST
ТЪРСЯТ КРАДЦИ НА ПРОВОДНИЦИ    
Ред и сигурностВ Първо РПУ е подадено съобщение за кражба от добричка фирма, намираща се в индустриалната зона, съобщиха от полицията.

От склад и трафопост на фирмата неизвестни апаши задигнали около 150 метра ел. проводници. По случая е образувано полицейско дознание. Служители на Първо РПУ издирват извършителите.
 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ КРАДЦИ НА ПРОВОДНИЦИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТЪРСЯТ КРАДЦИ НА ПРОВОДНИЦИ
Автор: Anonymous да 2006-06-10 @ 11:00 EEST

Спокойно...и да ги хванат , нищо няма да им направят.На мен ми откраднаха два медни казана, които си бях сложил за красота в двора и още куп неща.Оказа се,  че престъпника е малолетен,( от ромски произход разбира се) и сега си се разхожда спокойно из града.Няма съд, няма присъда!!!Това е истината!!!Може ли да ми каже някой КАК ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ ОТ ТЕЗИ НАЙ-ЧЕСТО ЦИГАНСКИ НАБЕЗИ  ,  СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА  НЕ МОЖЕ ДА НИ ЗАЩИТИ НАС...ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ ?Мога ли да се саморазправям аз с него?-попитах  в полицията?Нямал съм право...даже се подписах че няма да го закачам!А на мен нито ми върна някой вещите, (защото вече бяха предадени във Вторични суровини), нито направиха нещо на малолетния престъпник от цигански , пардон...ромски произход.Да живее демокрацията!!!Едно време имаше за такива Трудово - възпитателни училища.

ТЪРСЯТ КРАДЦИ НА ПРОВОДНИЦИ
Автор: Anonymous да 2006-06-10 @ 21:01 EEST

После "Атака" им крива на червените тиквички


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди