изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:28 EEST
АЛБЕНА ЩЕ НАПРАВИ ПЪРВИЯ ЦЕНТЪР У НАС ЗА ТАЛАСОЛЕЧЕНИЕ И ТЕРАПИЯ    
ТуризъмЗа новия активен туристически сезон лято 2007 Албена ще предлага още една услуга на своите гости - център за таласолечение и терапия, съобщи пред журналисти Даниела Чикова - зам.-директор "Развитие" в акционерното дружество.

"Центърът ще бъде в един от хотелите, разположени на първа линия - "Арабела бийч", като заедно с него ще бъде изградено още едно тяло на хотела и нов ресторант. С реконструкцията му капацитетът на хотела ще бъде увеличен двойно и той ще има вече 200 стаи" - добави Д. Чикова. Тя разказа още, че центърът за таласотерапия се проектира от немски консултанти, водата от Черно море ще бъде довеждана по специални тръби, стигащи навътре в морето, като предварително ще преминава през пречистване, за да бъдат премахнати всички механични и химични примеси, до центъра в хотела. "Таласотерапията е широко разпространена в развитите туристически страни. Чрез този метод могат да бъдат лекувани някои заболявания, както и да се постигне премахване на стреса. Специалистите, които ще работят в центъра, ще бъдат обучени от водещи специалисти в областта" - добави още Д. Чикова. Планираната инвестиция възлиза първоначално на 10 млн. лв.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ЩЕ НАПРАВИ ПЪРВИЯ ЦЕНТЪР У НАС ЗА ТАЛАСОЛЕЧЕНИЕ И ТЕРАПИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди