изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:10 EEST
СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ СЕ ЯВИ НА ДЕЛОТО В ДОБРИЧ, ПРИЗОВАВАТ ГО С ПОЛИЦИЯ    
Ред и сигурност

Магистратите глобиха адвокатка на известния тв-водещ с 400 лева

Адресът на Слави Трифонов да бъде издирен чрез служба ГРАО, както и посредством РДВР да бъде призован за следващото съдебно заседание, насрочено за 25 юли от 10 часа, постанови Окръжният съд в Добрич. Във вторник в съдебна зала не се явиха Трифонов и неговата адвокатка.



 Това бе причината магистратите да не дадат ход на процеса. Съдът постанови глоба от 400 лв. за Мария Даскалова, която защитава Слави в този процес. Мотивът е, че тя не била го уведомила за вчерашното заседание.

Срещу известния шоу мен има заведено дело от водещата на "Сигнално жълто" по тв "СКАТ" Албена Вулева. Тя го съди за нанесени неимуществени вреди – причинена болка, накърнена чест и добро име по време на Международния медиен фестивал в курортния комплекс “Албена” през лятото на 2003 година. Тогава Слави умишлено, по думите на Вулева, е излял 1 литър бира върху нея. Скандалната водеща обжалва решение на Балчишкия районен съд, който постанови оправдателна присъда за Трифонов.

Албена Вулева е предявила граждански иск в размер на 50 000 лева - 20 хиляди за нанасяне на лека телесна повреда и 30 хил. за накърнената чест, достойнство и добро име. Парите щели да отидат за благотворителност. Вчера екстравагантната водеща се появи в Добрич с вплетени плитки и с каубойска шапка на главата си. Тя бе придружена от екип на тв "СКАТ". НДТ

СНИМКА ОТ СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ

 


Сходни връзки

СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ СЕ ЯВИ НА ДЕЛОТО В ДОБРИЧ, ПРИЗОВАВАТ ГО С ПОЛИЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди