изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:21 EEST
ЗЛАТНИ РЪЦЕ СЪС ЗЛАТНИ СЪРЦА    
ЗдравеПисмо на благодарност към колектива на Отделението по урология на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич пристигна в редакцията на "Нова добруджанска трибуна".

То е от Йордан Енев от Добрич. Читателят ни разказва, че на 13 май е постъпил в отделението по спешност. Веднага е бил опериран от началника д-р Радичков и от чудесния чу екип - д-р Панайотов, д-р Димов, анестезиолозите д-р Груев и д-р Дончев и операционната сестра Павлова. След това са последвали още две операции, но вече е нямало опасност за живота на пациента. "Началникът на отделението д-р Радичков беше денонощно в отделението при своите пациенти. Не знам кога същият беше при семейството си!" - споделя Йордан Енев.
В урологично отделение работят много мили и отзивчиви професионалисти, пише още в писмото. Читателят ни изброява имената на старшата сестра Илиева, на сестрите Чалъкова, Петрова, Ангелова, Трендафилова, Андреева, на санитарките Вичето, Красимира, Янка, Парашкева, Дарито и др. "Много се извинявам, ако съм пропуснал някого!", допълва той.
"Целувам Ви ръце, д-р Радичков, на Вас и на всички от колектива! Благодаря на Бог, че ви има и нека както аз вярвам във вас, повярват и всички останали!, завършва писмото си благодарният пациент. НДТ

 


Сходни връзки

ЗЛАТНИ РЪЦЕ СЪС ЗЛАТНИ СЪРЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди