изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:15 EEST
ДВАМА ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФИ    
Ред и сигурност18-годишен каварненец е пострадал при катастрофа в понеделник. Произшествието е станало около 14.30 ч. по пътя между каварненското село Топола и Балчик, съобщиха от полицията.

Младежът бил зад волана на лек автомобил "Мерцедес". Внезапно колата напуснала платното за движение и се преобърнала. Водачът е получил фрактура в областта  на лявата ключица и охлузни наранявания и е транспортиран до каварненската болница. Няма опасност за живота му. По автомобила са нанесени значителни материални щети. Причините за катастрофата се изясняват в условията на полицейско дознание.
На същата дата, около 18.50 ч., по пътя между село Ведрина и Добрич лек автомобил "Опел" напуска платното за движение и се удря в крайпътна мантинела. Зад волана на колата е бил 22-годишен водач от Карнобат, съобщиха от полицията. При катастрофата леки контузии по главата е получила возещата се в опела 23-годишна жена. Тя е настанена за наблюдение в добричката болница. По колата са нанесени значителни щети.
 


Сходни връзки

ДВАМА ПОСТРАДАХА ПРИ КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.07 секунди