изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 11:52 EET
ДЗИ БАНК УВЕЛИЧИ ЛИХВИТЕ ПО ДЕПОЗИТИТЕ    
НовиниПо повод 60-ата годишнина на Финансовата група ДЗИ и за насърчаване спестовността на своите клиенти, ДЗИ Банк увеличи лихвите от 1 юни по стандартните си срочни депозити за 12 месеца от 5.75 % на 6.00 % и по дългосрочните депозити за 18 месеца от 6.10 % на 6.20 % и за 24 месеца от 6.50 % на 6.60 %, съобщи за НДТ директорът на местното подразделение на финансовата институция Пламен Павлов.

"Гъвкавата депозитна политика на ДЗИ Банк дава възможност на своите клиенти ефективно да управляват средствата си чрез разнообразни по срок, вид на валутата и начин на изплащане на лихвата срочни депозити" - каза още П. Павлов. Банката олихвява сумите по срочните депозити с определени от нея различни лихвени проценти, в зависимост от срока и вида на валутата, в която са открити. При разпореждане със суми по срочен депозит на падеж, банката дължи договорената за депозита лихва. При разпореждане със суми по депозит преди изтичане на договорения срок, банката начислява лихва, равна на лихвата по разплащателна сметка в съответната валута. "Срочните депозити могат да се използват за залог и обезпечение във всички предвидени от закона случаи, като паричните средства по срочните депозити в ДЗИ Банк са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в банките, в размерите предвидени в Закона за гарантиране на влоговете в банките" - заяви директорът на ДЗИ Банк.
 


Сходни връзки

ДЗИ БАНК УВЕЛИЧИ ЛИХВИТЕ ПО ДЕПОЗИТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди