изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:57 EEST
Цветелина снима фотосесия с екип на “Плейбой”    
ЛюбопитноНепокорната дива на българския попфолк Цветелина отправи поредната провокация към феновете си като ангажира екип на мъжката еротична библия “Плейбой” за новата си фотосесия. “Направихме над 600 снимки, от които поне 400 бяха сполучливи. Две седмици ни отне да селектираме кои кадри първо да покажем”, похвали се единствената ни певица, направила революционна фотосесия преди две години, позирайки с гола глава.

От новите снимки лъха яко на еротика, екзотика и лятно морско настроение, твърдят първите им зрители. Причините за това са две. Едната е, че фотосите са направени на самотни скали край Равда, а втората е, че екипът, който ги е реализирал е изцяло дамски. Като се почне от фотографката Велислава Иванова – откритието на годината на родния “Плебой”, през утвърдената гримьорка Силвия Стойчева и топкоафьорките от “Арлет”. Компанията няма да е пълна без дизайнерката Маруся Томева, винаги заредена с нови и свежи идеи за облеклото на Цветелина, и най-добрата приятелка на певицата Юлия Попова – собственичка на агенция за недвижими имоти “Юнона консулт” – Пловдив.

Цветелина, известна и като голяма почитателка на женските партита, сподели, че цялата нежна компания много се е забавлявала по време на снимачния процес и затова работата им се сторила много лека и приятна. Купонджийското настроение се е запечатало и на самите кадри. Като истинска амазонка изпълнителката на нашумелия хит “Вече късно е” (в дует със Сашо Роман) се превъплащава в няколко образа, някои от които доста дръзки и предизвикателни за мъжката част от публиката.

Най-ефектните снимки ще грейнат върху новите рекламни материали на Цветелина – картички и плакати, съпътстващи летните й концертни изяви. Певицата е една от най-ангажираните в жанра, а в последно време все по-често я канят съвместно с дуетната й половинка Сашо Роман и неговия оркестър.

 


Сходни връзки

Цветелина снима фотосесия с екип на “Плейбой” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди