изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:59 EET
ОБЩИНСКА ВРЕМЕННА КОМИСИЯ ЩЕ ИСКА 50 % ОТ ПЕЧАЛБАТА НА ПФК "ДОБРУДЖА"    
НовиниВчера се проведе работно заседание на общинска временна комисия относно ПФК "Добруджа", за което НДТ бе уведомено от пресслужбата на кметството. Незнайно защо Марин Джамбазов, който е член на комисията и общински съветник, не е пожелал човек на НДТ да присъства на заседанието, може би защото се страхува от изнасянето на информация на страниците на вестника.

По-късно след приключване на заседанието той самият в телефонен разговор с репортер на НДТ се закле, че не ни е поканил, защото не знаел телефоните на вестника. Може би трябва да напомним на г-н Джамбазов, че единият от съсобствениците на НДТ е г-н Димитър Дуков, с когото двамата членуват в Ротари клуб - Добрич, и това е най-лесния начин за връзка с "Нова добруджанска трибуна".
В крайна сметка, след вчерашното заседание комисията е решила да излезе с предложения пред собствениците на ПФК "Добруджа" - футболният клуб да заделя 50 % от печалбата си за спортните клубове в града, както и да бъде извършена преоценка на апортната вноска на общината в капитала на клуба. Временната комисия е сформирала работна група от шестима души, в чийто състав влизат съветниците Марин Джамбазов, Владимир Калчев, Ирена Баирова и от кметството - Детелина Николова, Владислава Петрова и Иван Иванов, които да направят финансова преоценка на параметрите на договора с ПФК.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКА ВРЕМЕННА КОМИСИЯ ЩЕ ИСКА 50 % ОТ ПЕЧАЛБАТА НА ПФК "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди