изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:51 EET
ЛЕКОАТЛЕТЪТ КРАСИМИР КРЪСТЕВ ДЕБЮТИРА ЗА КУПА ЕВРОПА    
СпортБългарският национален тим по лека атлетика завърши на първо място в група "В" в престижния турнир Купа Европа, който се проведе в сръбския град Нови Сад.

Представителният ни тим оглави крайното класиране с 201 точки, оставяйки след себе си домакините, които събраха 198 точки. Трети в подреждането от общо 12 тима остана съставът на Литва със 182 точки.

В отбора на трикольорите бе и добричлията Красимир Кръстев, който взе участие в щафетата 4 по 400 метра. В тази дисциплина българският тим, който бе в състав: Росен Данев, Красимир Кръстев, Станислав Петков и Красимир Брайков, финишира четвърти с време от 3:13:27 мин. Първи финалната линия пресече квартетът на Сърбия и Черна гора. Бягането на добруджанеца в Нови Сад бе дебют за него в силния турнир купа Европа. "Догодина ще искаме да сме домакини на Купа Европа. Ще предложим състезанието да се проведе на стадиона в Сливен" - каза шефът на федерацията Добромир Карамаринов.  На турнира за купа Европа Андриян Андреев, който е бивш състезател на клуб "Добруджа", се нареди втори в дисциплината "хвърляне на чук" с 67,97 метра и също донесе ценни точки за крайната победа на българския тим.

 


Сходни връзки

ЛЕКОАТЛЕТЪТ КРАСИМИР КРЪСТЕВ ДЕБЮТИРА ЗА КУПА ЕВРОПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди